E-mail: info@elektro-grmoja.hr | Mob: 0958024684
NAŠE USLUGE

Instalacije jake i slabe struje

Električne instalacije izvodimo u stambenim i poslovnim objektima, gradilištima te drugim objektima. Obavljamo širok spektar instalacija jake i slabe struje koje se ugrađuju u objekte. Električne instalacije izvodimo prema projektnoj dokumentaciji  ili idejnim rješenjima, ovisno o zahtjevima investitora.

Rashladni uređaji

Izvodimo instalacije i montažu rashladne opreme pridržavajući pravila i smjernica struke. Segment hlađenja se sastoji se sastoji od rashladnih postrojenja za male prostore, trgovine i obiteljska gospodarstva pa sve do onih velikih poslovnih objekata, industrija i hotela.

Videonadzorni sustavi

Sustav videonadzora je učinkovit način zaštite u cilju visokog stupnja sigurnosti, a nalazi široku primjenu u privatnim stambenim i poslovnim objektima jer štiti Vašu imovinu od upada i krađe pa sve do prikupljanja informacija o Vašem poslovanju.

Portafoni

Ugradnja novih i izmjena starih protafonskih instalacija. Portafoni su sustav koji omogućava kontrolu prolaza i pristupa objektima, a osim kontrole često ima i komunikacijsku ulogu. Sustavi su modularni te omogućuju kombinaciju većeg broja unutarnjih ili vanjskih jedinica neovisno o broju prilaza objektu.

Instalacije gromobrana

Gromobranska instalacija je skup smisleno postavljenih i pravilno dimenzioniranih vodiča koji omogućuju toku munje najsigurniji i najbrži put u zemlju. Izvanredno veliki strujni valovi koji se javljaju kod udara munje mogu uzrokovati mehanička oštećenja na objektima ili čak i požar, ako dođe do neposrednog udara u sam objekt. 

Zatvori izbornik